Klanten geven Ecopads een score van 9,2!

Onze klanten zijn ons zeer dierbaar. Wij zullen ons dan ook steeds volledig inzetten voor jullie klant tevredenheid. Is er dan toch iets fout gelopen, dan lossen we het graag met de glimlach voor je op.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling beschadigd geraakt tijdens transport of dat er iets anders is gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten bij ons kenbaar te maken door ons te mailen. Uiteraard doen wij er alles aan om je te helpen. Leidt dit toch niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. 

Klachtenformulier

heb je ons een klacht te melden? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.